mandag den 26. maj 2008

Lever vi i en bobbel?

Jeg læste tidligere i dag et indlæg fra commoncraft.

Indlægget handlede om brugen af internettet blandt den brede befolkning.

Jeg har tidligere prøvet at dele ud af min viden til den brede befolkning og de andre der ikke er teknikglade, men godt kunne tænke sig at få mere gavn ud af internettet.

Hvordan bruger du internettet? Er du på nogle sociale netværk? deler du din viden og interesser med andre?

/Anders

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Nuvel, jeg ved jo ikke hvor meget feedback du fik på "Webslang for viderekommende", der var jo larmende tavshed online, men du har jo nok talt en del i telefon, eller e-mailet med folk om det.

Hvis det er tilfældet, så er det en vigtig pointe, der understreger at folk ikke fatter det, eller også er det netop fuldstændig uinteressant hvad der sker i "vores" lukkede boble.

Et stort problem er netop at det handler alt for meget om teknik, og det seneste nye, invites til dit og dat, hvad bliver det næste nye, hype og viral markedsføring. Det støjer og brager, og jeg gider det ikke, hvad tror du de almindelige mennesker mener om det? Spådom: om mindre end 6 måneder så er det Twitter der får Facebooks omtale i Danmark.

Apropos vidensdeling, og nettet: så er problemet er at det alt for hurtigt kommer til at handle om penge, når teknologi er indblandet.

Gennem reboot.dk opdagede jeg en virksomhed der har lavet en service, hvor lærere kan markedsføre sig selv, problem: videoen jeg kunne finde på deres blog handlede om "funding". GAAAAB!